SLAGTER BUTIKKEN & WEBSHOPPEN PÅ MARKHAVEN 1, 5320 AGEDRUP ER LUKKET

ROM JULEKALENDER 2020, 24 DAYS OF RUM + 2 GLAS

649,00 kr.

24 Days of rum

Tag på rejse jorden rundt med 24 forskellige rom fra 24 lande på kloden. Vi betragter kalenderen som en rom-skole, hvor du finder både renommerede brands, såvel som ukendte perler, som gør indholdet unikt og et must have for enhver romnørd.

Facebook
Twitter
Email
Kategori

Beskrivelse

Konceptet

Du får en boks med 26 låger. Bag de første 2 låger finder du 2 tasting-glas, og bag lågerne 1 til 24, finder du en 20ml miniflaske med dagens rom. Hver dag frem mod juleaften kan du smage en ny rom. Alle miniflasker har en speciel designet etiket med informationer om navn, alkoholprocent og land. Sammen med kalenderen får du også 2 tasting notes folders, så du aldrig glemmer dine favoritter.

unik pakke

Rom bliver produceret i mere en 90 lande på tværs af kloden. Med denne kalender forsøger vi at dække så mange stilarter som muligt. I 2020 vil “24 Days of Rum – The Original Rum Calendar” igen i år have 24 rom fra 24 lande på tværs af kloden.

God smag

Bag hver låge er der en 20ml flaske med kvalitetsrom. Vi betragter romkalenderen som en rom-skole, hvor du finder såvel renommerede brands, som ukendte perler, hvilket gør indholdet helt enestående. Smagen, styrken og alkoholprocent varierer fra rom til rom. Du vil komme til at smage både søde og tørre rom. Hvor længe kan du vente? Gør dig klar til at udforske dristige og berejste rom fra hele jorden.