ROM JULEKALENDER 2019, 24 DAYS OF RUM + GLAS

550,00 DKK 499,00 DKK

24 Days of rum

Tag på rejse jorden rundt med 24 forskellige rom fra 24 lande på kloden. Vi betragter kalenderen som en rom-skole, hvor du finder både renommerede brands, såvel som ukendte perler, som gør indholdet unikt og et must have for enhver romnørd.

Kategori

Beskrivelse

Konceptet

Du får en boks med 26 låger. Bag de første 2 låger finder du 2 tasting-glas, og bag lågerne 1 til 24, finder du en 20ml miniflaske med dagens rom. Hver dag frem mod juleaften kan du smage en ny rom. Alle miniflasker har en speciel designet etiket med informationer om navn, alkoholprocent og land. Sammen med kalenderen får du også 2 tasting notes folders, så du aldrig glemmer dine favoritter.

unik pakke

Rom bliver produceret i mere en 90 lande på tværs af kloden. Med denne kalender forsøger vi at dække så mange stilarter som muligt. I 2019 vil “24 Days of Rum – The Original Rum Calendar” igen i år have 24 rom fra 24 lande på tværs af kloden.

God smag

Bag hver låge er der en 20ml flaske med kvalitetsrom. Vi betragter romkalenderen som en rom-skole, hvor du finder såvel renommerede brands, som ukendte perler, hvilket gør indholdet helt enestående. Smagen, styrken og alkoholprocent varierer fra rom til rom. Du vil komme til at smage både søde og tørre rom. Hvor længe kan du vente? Gør dig klar til at udforske dristige og berejste rom fra hele jorden.

Relateret varer

Viser et enkelt resultat

VIGTIG MEDDELSE

På opfordring fra regeringen har jeg valgt at følge deres retningslinjer og holde butikken lukket de næste 14 dage frem mod 15. april for at undgå smittefare.

Som en service kan man bestille kød og pålæg til fri levering i hele Odense og omegn hvis man køber for min. 150 kr.

Dvs. du kan få de samme varer som du plejer, bare leveret til din hoveddør.

Håber på forståelse og opbakning til butikken.

Alle er velkommen til at lave en bestilling på enten telefon, mail eller på webshoppen.

Lad os alle passe på hinanden.

Telefonen er åben alle hverdage fra 8.00-16.00.

Der vil blive leveret varer tirsdag, torsdag og fredag.

Telefon: 40 85 34 34

Mail: post@denmadglade.dk