Søg
Close this search box.
SLAGTER BUTIKKEN & WEBSHOPPEN PÅ MARKHAVEN 1, 5320 AGEDRUP ER LUKKET

SOUS VIDE

Lokale råvarer

Dyrevelfærd

24/7 webshop

Godt Håndværk

VEJLEDNINGER

Oksekød (store udskæringer og stege) Temperatur Tid Kg.
Cuvette 54 c 11 timer 1 kg.
Culotte 54 c 7 timer 1,5 kg.
Filet 54 c 9 timer 2 kg.
Oksehøjreb med ben 54 c 7 timer 2 kg.
Oksehøjreb uden ben 54 c 6 timer 2 kg.
Roastbeef af inderlår 55 c 7 timer 1,5 kg.
Spidsbryst 57 c 22 timer 1,5 kg.
Tyndsteg uden ben 54 c 9 timer 2 kg.
Tyndsteg med ben 54 c 11 timer 2 kg.
Tyksteg 57 c 12 timer 2 kg.
Tykkam 57 c 14 timer 2 kg.
Oksemørbrad 54 c 4 timer 2 kg.
Oksebryst 57 c 24 timer 1,5 kg.
Flanksteak 54 c 5 timer 1 kg.
Skank 57 c 20 timer 0,5
Balltip 57 c 5 timer 2 kg.
Oksekød (små udskæringer) Temperatur Tid Kg.
Højrebsbøf 54 c 2 timer 250 g.
Mørbradbøf/tornedos 54 c 1 timer 300 g.
Hakkebøf 54 c 2 timer 250 g.
Entrecote 54 c 2 timer 250 g.
Rumpsteak 54 c 2 timer 300 g.
Sirloin 54 c 2 timer 300 g.
Medaljon af tyksteg 54 c 4 timer 300 g.
Minutsteak af inderlår 54 c 3 timer 200 g.
Svinekød (store udskæringer) Temperatur Tid Kg.
Kamsteg uden svær med ben 59 c 10 timer 2 kg.
Hamburgerryg 65 c 8 timer 2 kg.
Svinefilet 59 c 6 timer 1,5 kg.
Svinemørbrad 58 c 6 timer 0,5 kg.
Skinkeinderlår 65 c 10 timer 1 kg.
Klump 62 c 10 timer 1 kg.
Skank 68 c 18 timer 1 kg.
Spareribs 60 c 40 timer 0,5 kg.
Nakkefilet 62 c 12 timer 2 kg.
Skinkeculotte 62 c 12 timer 1 kg.
Skinkesteg 62 c 12 timer 1 kg.
Røget skinke af yderlår 62 c 12 timer 2 kg.
Bayonneskinke 62 c 8 timer 1 kg.
Svinekød (små udskæringer)

Temperatur

TidKg.
Koteletter58 c2 timer300 g.
Nakkekoteletter60 c3 timer300 g.
Karbonader65 c3 timer300 g.
Bovsteak65 c3 timer200 g.
Medaljon60 c3 timer250 g.
Svinekæber/kæbeklumper65 c18 timer200 g.
Mørbradbøffer58 c3 timer100 g.
Schnitzler af inderlår60 c3 timer100 g.
Koteletter med ben59 c4 timer300 g.
Koteletter uden ben59 c4 timer400 g.
Skinkekød i tern 1×1 cm60 c2 timer0,5
KYLLINGTemperaturTidKg.
Overlår62 c6 timer100 g.
Underlår62 c8 timer100 g.
Helt lår62 c10 timer200 g.
Kyllingebryst med ben61 c2 timer250 g.
Kyllingebryst uden ben61 c1 time150 g.
Kyllingefars frikadeller62 c2 timer50 g.
Kyllingeinderfilet62 c2 timer100 g.
And Temperatur Tid Kg.
Andebryst uden ben 58 c 3 timer 250 g.
Andelår 75 c 12 timer 175 g.
Udbenet and 68 c 7 timer 2 kg.
Lammekød (store udskæringer) Temperatur Tid Kg.
Lammekølle med ben 60 c 20 timer 2 kg.
Lammekølle udbenet 60 c 18 timer 2,5 kg.
Klump 56 c 14 timer 0,5 kg.
Inderlår 56 c 8 timer 0,5 kg.
Culotte 56 c 8 timer 0,5 kg.
Lammekrone 55 c 4 timer 1 kg.
Skank 58 c 14 timer 0,5 kg.
Lammeryg 56 c 6 timer 1 kg.
Lammebov 59 c 14 timer 1,5 kg.
Lam (små udskæringer) Temperatur Tid Kg.
Koteletter 56 c 2 timer 100 g.
Mørbrad 55 c 2 timer 150 g.
Hakkebøf af lammefars 56 c 3 timer 300 g
Lammetern 58 c 3 timer 500 g.

Køb dit kød til sous vide