Sous vide
Temperature og tider.
Oksekød (store udskæringer og stege) Temperatur Tid Kg.
Cuvette 54 c 11 timer 1 kg.
Culotte 54 c 7 timer 1,5 kg.
Filet 54 c 9 timer 2 kg.
Oksehøjreb med ben 54 c 7 timer 2 kg.
Oksehøjreb uden ben 54 c 6 timer 2 kg.
Roastbeef af inderlår 55 c 7 timer 1,5 kg.
Spidsbryst 57 c 22 timer 1,5 kg.
Tyndsteg uden ben 54 c 9 timer 2 kg.
Tyndsteg med ben 54 c 11 timer 2 kg.
Tyksteg 57 c 12 timer 2 kg.
Tykkam 57 c 14 timer 2 kg.
Oksemørbrad 54 c 4 timer 2 kg.
Oksebryst 57 c 24 timer 1,5 kg.
Flanksteak 54 c 5 timer 1 kg.
Skank 57 c 20 timer 0,5
Balltip 57 c 5 timer 2 kg.